Marjolijn en welsh corgi cardigan Noortje


‘’Noortje is drie jaar en is herstellende van een hernia in haar onderrug.
3x per dag, 15 minuten per keer is de pad gebruikt voor 10 dagen. Elke dag werd er steeds iets meer resultaat opgemerkt! Dit merkte ik vooral aan de mobiliteit van haar achterhand. In eerste instantie sleepte ze met haar pootjes en moest ik haar met een handdoek onder haar middel ondersteunen met naar buiten gaan om te plassen. Gaandeweg de week kon de handdoek weg en werd ze sterker.
Het gebruik van de pad was qua handeling vrij simpel. Erop leggen, klittenband vast, accu er aan koppelen en klaar. Ik moest er wel steeds aan denken en een wekker erbij zetten als ik de pad om Noortje deed. Anders zou ik het misschien vergeten.

Ook Noortje moest er even aan wennen. Eerst wou ze ook niet. En ze kreeg het ook een paar keer zelf af! Boefje… Maar gaandeweg de dagen bleef ze er voor liggen.
Ik zou de pad zeker weten aanraden aan anderen. Naar mijn idee heeft het echt een bijdrage geleverd in het herstel van haar hernia. Mij werd namelijk verteld dat het nog weken zo niet maanden kon duren voordat ze weer een beetje fatsoenlijk kan lopen. Maar na die 10 dagen kon ze al gewoon lopen! Wel zag je nog dat de kracht erin moest komen, maar ze wou ook gewoon weer wandelen. Ik moest de rem er op zetten zodat ze niet te veel zou doen.’’