Retourneren

Retourvoorwaarden

Is het product toch niet wat je zocht en is het product in de originele staat en onbeschadigd? Dan mag je het product binnen 14 dagen retourneren. Deze 14 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat u onze bestelling hebt ontvangen. 

De bedenktermijn betekent niet dat u de periode kunt gebruiken als probeertermijn. Pads mogen alleen op een dier gelegd worden om te passen, niet om het product daadwerkelijk te gebruiken. Tijdens het passen dient er bescherming tussen uw dier en het product aangebracht worden, bijvoorbeeld een (hand)doek of laken.

Welke artikelen mag ik binnen 14 dagen retourneren?

In principe mag u alle producten retourneren zolang het product in de originele staat is, onbeschadigd is en niet valt onder de uitzonderingen (aanbiedingen c.q. speciale kortingen/acties.) Houd ook rekening met het volgende: zorg ervoor dat het product welke u retourneert in de originele onbeschadigde verpakking zit. U mag een product passen, betasten en bekijken, zoals u dat ook in een winkel zou doen. Gebruik het artikel niet meer dan nodig, indien u nog niet zeker weet of u het wenst te houden.

Waardevermindering door beschadiging

Voor de eventuele waardevermindering die is ontstaan tijdens de “bedenktijd” omdat er op een onzorgvuldige manier met het product is omgegaan, mogen we u aansprakelijk stellen.

Onder beschadigingen vallen achtergebleven vlekken, haren, viezigheid zoals zandkorrels, reuk en slijtage welke zijn ontstaan tijdens het testen. CellKick zal deze beschadigingen moeten herstellen en/of reinigen voor zover mogelijk, om het product in de oorspronkelijke staat terug te brengen. De (herstel)kosten hieruit voortkomen, zullen in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag. Deze kosten zullen vooraf aan kenbaar worden gemaakt.
Indien herstel en/of reiniging niet mogelijk is, kan CellKick het retourgezonden product weigeren of een waardevermindering toe te kennen. In geval van waardevermindering, zal de hoogte hiervan in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag. In geval van weigering zal CellKick contact met u opnemen.

Voor aanvullende informatie, zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Retourneren van een product

U kunt een product retourneren door onderstaand stappenplan:

1. print het retourformulier en vul deze in. Het retourformulier kunt u hier printen.
2. pak het product, tezamen met alle kabels, handleidingen, accu etc. welke u bij het product geleverd heeft gekregen.
3. doe het product samen met het retourformulier, in de originele doos of zak waar uw adres op staat en sluit deze goed af.
3. klik op deze link om direct en online een verzendlabel aan te maken. Vul bij “Wie is de ontvanger?” de volgende gegevens in:
CellKick
O.v.v. retourzendingen
Planetenlaan 83
7314 KC Apeldoorn
4. u kunt het pakket nu afgeven bij een PostNL punt

Wanneer word ik terugbetaald?

Het kan enige tijd duren voordat een geretourneerd product bij ons binnenkomt en verwerkt is. U ontvangt een e-mail van ons als we het geretourneerde product hebben ontvangen. Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product, storten we het aankoopbedrag terug.
Indien u nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet of deels terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo. Hierover ontvangt u een email van onze administratie.

Voor aanvullende informatie over terugbetalingen, zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik artikelen ruilen?

Ruilen is bij ons eigenlijke hetzelfde als retourneren. U kunt dus het product retourneren en een nieuw artikel bestellen. Hiervoor geldt ook bovenstaande.