FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen met antwoorden over CellKick en/of rood lichttherapie. Heeft u een andere vraag neem dan gerust contact met ons op.

Nee. Hoewel de gebruikte technologie vrij complex is, is de toepassing heel eenvoudig. We hebben onze pads en low level lasers zo ontworpen dat iedereen ze zonder medische voorkennis veilig kan gebruiken. Verder zijn er duidelijke handleidingen op de website te vinden.

Nee, voor veel van onze klanten zijn onze pads een vast onderdeel van hun dagelijkse trainingsprogramma. Je kunt de pad voor de training en na de training inzetten om jouw paard in topvorm te houden.

Sessies moeten over het algemeen tussen de 10-20 minuten duren. Hoe vaker de sessies, hoe beter (2 keer per dag is ideaal). Echter het is niet aangetoond dat het verhogen van de lengte van individuele sessies de werkzaamheid verhoogt.

Dit is wisselend per dier en geheel afhankelijk van de aard van de blessure. Echter zie je vaak al veel verbetering met 3 dagen.

Hoewel dit niet per se schadelijk is, werkt roodlichttherapie niet op die manier. Sessies van een uur zullen niet effectiever zijn dan sessies van 20 minuten en zullen de effectiviteit van de behandeling zelfs verminderen als dit betekent dat u sessies overslaat.

Als uw dier wiebelt of zich ongemakkelijk voelt tijdens de behandeling, verplaatst u de pad of maakt u deze losser. Als het paard of de hond onrustig blijft, stop dan en verwijder de pad en probeer het later opnieuw.

Gebruik het nooit op een kwaadaardige tumor van een dier, tenzij op aanwijzing van een gekwalificeerde dierenarts.
Niet gebruiken bij drachtige merries of zwangere honden in de buikstreek, niet omdat het schadelijk is, we hebben geen studies gevonden die gebruik bij drachtige merries of honden aanhalen, dus geef er de voorkeur aan voorzichtig te zijn.
Kijk niet rechtstreeks in de lichten.
Schijn de lichten niet rechtstreeks in de ogen van een dier (of persoon). Langdurig gebruik van de lampen direct in het oog kan problemen veroorzaken.

Absoluut! Laat uw dier nooit onbeheerd achter tijdens het gebruik van de pad.

Ja, alle producten van CellKick zijn uitvoerig getest en gecertificeerd.

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u altijd een automatische orderbevestiging in uw mailbox. Mocht u niks ontvangen hebben, controleer dan de spambox. Staat daar ook niks? Neem dan even via de WhatsApp knop van de website contact met ons op.