Lichttherapie in gebruik

De producten van CellKick zijn zeer breed inzetbaar, voor zowel preventieve als herstellende doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Vóór de training
  Gebruik het lichttherapiesysteem vóór de training om de bloedstroom te vergroten, een effectievere warming-up te krijgen en stijfheid te verminderen. Het vermindert het risico op overbelasting en blessures.

 • Na de training
  Gebruik het lichttherapiesysteem na de training om het herstel van het paard te vergemakkelijken. De behandeling vermindert de verzuring in de spieren, waardoor het risico op overbelasting en spierpijn afneemt.
CellKick - Rood lichttherapie
Lichttherapie in gebruik
 • Blessures
  De CellKick producten verkorten en vergemakkelijken het genezingsproces bij blessures zoals peesblessures en spierblessures. De bloedstroom zal toenemen en de genezingstijd zal afnemen.
 • Pijnverlichting
  De producten van CellKick kunnen pijn effectief verminderen. De lichtbehandeling werkt voor zowel pijn door trauma, artritis als spierpijn.
 • Ontstekingen
  De producten van CellKick kunnen bijdragen aan het verminderen ontstekingen tot 2/3 na 1-3 behandelingen. Behandel continu totdat de symptomen verdwenen zijn, bij voorkeur drie keer per dag.
 • Wonden, pezen en spieren
  De producten van CellKick kun je bij wonden, peesblessures en spierblessures in zetten om het genezingsproces te bevorderen en pijn te verminderen.
 • Allerhande huidproblemen
  De producten van CellKick werken ontstekingsremmend en bevorderen de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.
 • Littekenweefsel voorkomen of verzachten
  De producten van CellKick stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.
 • Tijdens en na therapeutische behandelingen
  De producten van CellKick zijn ideaal om in te zetten na therapeutische behandelingen door bijvoorbeeld osteopaten, fysiotherapeuten, lymfedrainage en (sport)masseurs.

Vragen over het gebruik van CellKick? Bekijk hier onze handleidingen of neem gerust contact met ons op.

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Melody Mellema
Melody Mellema
20/01/2023
Ria De Vos
Ria De Vos
17/11/2022
Geweldig apparaat ik gebruik de laser pen mijn paard had een vreselijke vlees wond waar ke nu niets meer van ziet iedereen vind het ongelooflijk hoe dit genezen is Zo zelf ook een ontsteking in elleboog en knie gehad paar dagen behandeld en ik kan weer aardig bewegen Ik zeg zeker gebruiken
Judith Meurs
Judith Meurs
31/08/2022
Geweldig! Zowel de kennis en kunde als de producten. We hebben een pad en een lampje gekocht voor onze hond. Ondertussen zetten we dit ook in voor ons paard en onszelf. Wondjes, stijfheid, vocht, blessures. Bij alles dat 'niet oké' is pakken we de pad of het lampje. Het is erg fijn dat je veel vragen kan stellen. De online handleidingen zijn helemaal ideaal, want als ik naar stal ga, dan heb ik die niet mee. Het leek een prijzige aankoop. Dat wel. Maar we hebben er al zoveel profijt van, dat het de investering zeker waard is. Ja, wij zijn fan! En velen om ons heen hebben dat al gehoord. Hihi
Petra Holkamp
Petra Holkamp
31/08/2022
Ik heb zowel de "zaklamp" als een set voor de benen aangeschaft. De service was prima, gemakkelijk bestellen en snel ontvangen. Ik ben er zeer tevreden mee en ben ervan overtuigd dat het werkt. Paard met een peesklap eind maart 2022 (een echte, zo'n banaan) elke dag "in de lampjes gezet" en hij was na 3 maanden dusdanig hersteld dat er weer op gestapt mocht worden en nu al weer lichte ritjes met wat draf. Ik vind wel dat de batterij erg makkelijk los gaat qua klittenband, hij hangt geregeld los aan de draadjes ipv dat ie plakt. Dat is jammer. Ik zet de batterij daarom maar extra vast met een elastisch klittenband maar daar zou ook wel een andere oplossing voor moeten zijn. Daarom 4 sterren en (nog) geen 5.
Herman Hasper
Herman Hasper
31/08/2022
Peppa, onze Tibetaanse terrier kon in december plotseling moeilijk opstaan en weer gaan zitten. In de reguliere geneeskunde heeft men na veel onderzoeken en medicijnen, de oorzaak niet kunnen achterhalen. Sinds dit voorjaar is Peppa onder behandeling bij Janine. Zij heeft veel blokkades vastgesteld in de rug. Deze worden door Janine behandeld. Na een week een pad op proef, hebben we er een aangeschaft. Het resultaat is dat de hond weer veel beter beweegt en goed in zijn vel zit.
Rachel Klein Gotink
Rachel Klein Gotink
24/08/2022
Super! Had ik dit maar eerder geweten. Werd hier via een kennis op gewezen, na meerdere dingen geprobeerd te hebben voor onze hond. Na veel informatie te hebben gekregen en vragen te hebben mogen stellen aan de mensen van Cellkick, dit aangeschaft voor mijn labrador. Had ik het maar eerder geweten! Geweldig geholpen geen vraag was te gek. Overal netjes antwoord op gekregen. En de rood licht therapie is gewoon geweldig voor het voetje van mijn viervoeter. Zag gelijk al verschil. Een aanrader voor iedereen! Had ik het maar eerder geweten! Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan.

red light therapy for horses red light therapy for animals red light therapy for dogs