Lichttherapie in gebruik

De producten van CellKick zijn zeer breed inzetbaar, voor zowel preventieve als herstellende doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan:

Vóór de training
Gebruik het lichttherapiesysteem vóór de training om de bloedstroom te vergroten, een effectievere warming-up te krijgen en stijfheid te verminderen. Het vermindert het risico op overbelasting en blessures.

Na de training
Gebruik het lichttherapiesysteem na de training om het herstel van het paard te vergemakkelijken. De behandeling vermindert de verzuring in de spieren, waardoor het risico op overbelasting en spierpijn afneemt.

CellKick - Rood lichttherapie
Lichttherapie in gebruik

Blessures
De CellKick producten verkorten en vergemakkelijken het genezingsproces bij blessures zoals peesblessures en spierblessures. De bloedstroom zal toenemen en de genezingstijd zal afnemen.

Pijnverlichting
De producten van CellKick kunnen pijn effectief verminderen. De lichtbehandeling werkt voor zowel pijn door trauma, artritis als spierpijn.

Ontstekingen
De producten van CellKick kunnen bijdragen aan het verminderen ontstekingen tot 2/3 na 1-3 behandelingen. Behandel continu totdat de symptomen verdwenen zijn, bij voorkeur drie keer per dag.

Wonden, pezen en spieren
De producten van CellKick kun je bij wonden, peesblessures en spierblessures in zetten om het genezingsproces te bevorderen en pijn te verminderen.

Allerhande huidproblemen

Littekenweefsel voorkomen of verzachten

Vragen over het gebruik van CellKick? Bekijk hier onze handleidingen of neem gerust contact met ons op.