Lichttherapie in gebruik

De producten van CellKick zijn zeer breed inzetbaar, voor zowel preventieve als herstellende doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Vóór de training
  Gebruik het lichttherapiesysteem vóór de training om de bloedstroom te vergroten, een effectievere warming-up te krijgen en stijfheid te verminderen. Het vermindert het risico op overbelasting en blessures.

 • Na de training
  Gebruik het lichttherapiesysteem na de training om het herstel van het paard te vergemakkelijken. De behandeling vermindert de verzuring in de spieren, waardoor het risico op overbelasting en spierpijn afneemt.
CellKick - Rood lichttherapie
Lichttherapie in gebruik
 • Blessures
  De CellKick producten verkorten en vergemakkelijken het genezingsproces bij blessures zoals peesblessures en spierblessures. De bloedstroom zal toenemen en de genezingstijd zal afnemen.
 • Pijnverlichting
  De producten van CellKick kunnen pijn effectief verminderen. De lichtbehandeling werkt voor zowel pijn door trauma, artritis als spierpijn.
 • Ontstekingen
  De producten van CellKick kunnen bijdragen aan het verminderen ontstekingen tot 2/3 na 1-3 behandelingen. Behandel continu totdat de symptomen verdwenen zijn, bij voorkeur drie keer per dag.
 • Wonden, pezen en spieren
  De producten van CellKick kun je bij wonden, peesblessures en spierblessures in zetten om het genezingsproces te bevorderen en pijn te verminderen.
 • Allerhande huidproblemen
  De producten van CellKick werken ontstekingsremmend en bevorderen de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.
 • Littekenweefsel voorkomen of verzachten
  De producten van CellKick stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.
 • Tijdens en na therapeutische behandelingen
  De producten van CellKick zijn ideaal om in te zetten na therapeutische behandelingen door bijvoorbeeld osteopaten, fysiotherapeuten, lymfedrainage en (sport)masseurs.

Vragen over het gebruik van CellKick? Bekijk hier onze handleidingen of neem gerust contact met ons op.

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Jan Willem Dullaert
Jan Willem Dullaert
08/06/2024
Ontzettend tevreden met CellKick. Onze oude hond heeft een hernia en sinds we de hondenpad gebruiken is onze hond aanzienlijk vrolijker én kan hij veel makkelijker lopen. Vooraf gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Ze dacht erg goed mee en gaf helder en duidelijk advies/ uitleg. Vriendelijke groet, J.W. Dullaert Dordrecht
francien wijncoop
francien wijncoop
04/04/2024
Mega mega blij met de cellkick topline en de beenpad! Mijn paard had een heftige uitbraak van vasculitis op haar witte benen. Droog houden en werken met de cellkick producten heeft ervoor gezorgd dat mijn paard binnen 6 weken korst vrij is! Heel mooi om te zien hoe zoiets “simpels” het verschil kan maken bij zo’n aandoening!
wijncoop1
wijncoop1
04/04/2024
Werkt fantastisch!
Marjon Daniels-Boeree
Marjon Daniels-Boeree
02/02/2024
Elke dag even behandelen met dit matje.
C Matias
C Matias
21/02/2023
Fantastisch goede producten!
Susanne Klaassen
Susanne Klaassen
21/02/2023
Goede service, ontzettend tevreden met mijn aankoop.
Melody Mellema
Melody Mellema
20/01/2023
Ria De Vos
Ria De Vos
17/11/2022
Geweldig apparaat ik gebruik de laser pen mijn paard had een vreselijke vlees wond waar ke nu niets meer van ziet iedereen vind het ongelooflijk hoe dit genezen is Zo zelf ook een ontsteking in elleboog en knie gehad paar dagen behandeld en ik kan weer aardig bewegen Ik zeg zeker gebruiken
Petra Holkamp
Petra Holkamp
31/08/2022
Ik heb zowel de "zaklamp" als een set voor de benen aangeschaft. De service was prima, gemakkelijk bestellen en snel ontvangen. Ik ben er zeer tevreden mee en ben ervan overtuigd dat het werkt. Paard met een peesklap eind maart 2022 (een echte, zo'n banaan) elke dag "in de lampjes gezet" en hij was na 3 maanden dusdanig hersteld dat er weer op gestapt mocht worden en nu al weer lichte ritjes met wat draf. Ik vind wel dat de batterij erg makkelijk los gaat qua klittenband, hij hangt geregeld los aan de draadjes ipv dat ie plakt. Dat is jammer. Ik zet de batterij daarom maar extra vast met een elastisch klittenband maar daar zou ook wel een andere oplossing voor moeten zijn. Daarom 4 sterren en (nog) geen 5.
Herman Hasper
Herman Hasper
31/08/2022
Peppa, onze Tibetaanse terrier kon in december plotseling moeilijk opstaan en weer gaan zitten. In de reguliere geneeskunde heeft men na veel onderzoeken en medicijnen, de oorzaak niet kunnen achterhalen. Sinds dit voorjaar is Peppa onder behandeling bij Janine. Zij heeft veel blokkades vastgesteld in de rug. Deze worden door Janine behandeld. Na een week een pad op proef, hebben we er een aangeschaft. Het resultaat is dat de hond weer veel beter beweegt en goed in zijn vel zit.

red light therapy for horses red light therapy for animals red light therapy for dogs