CellKick Honden pad

Hij is verkrijgbaar in ons assortiment: de CellKick Honden pad!

De CellKick hondenpad is nu verkrijgbaar in ons assortiment! Deze pad is met een formaat van 65 x 40 centimeter ideaal voor verschillende typen honden. De pad wordt geleverd met twee losse CellKick bevestigingsstraps van 40 en 80 centimeter waardoor de pad naar wens te bevestigen is. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de pad niet te bevestigen maar gewoon los op jouw hond te leggen: vaak blijven honden heerlijk liggen als ze door hebben wat het doet 🥰

De CellKick hondenpad is voorzien van rode- en infrarode lampjes met een golflengte van 660 nm en 850 nm die een bijdrage kunnen leveren aan preventie, verlichting en rehabilitatie van blessures, ontstekingen (oppervlakkig en intern), spanning, stijfheid en ter vermindering van littekenweefsel. Zeer geschikt voor spieren, pezen en bindweefsel.

Artrose

Wij krijgen ontzettend veel vragen via de website, beurzen, email, social media etc binnen. Allemaal hele goede en nuttige vragen. Elke week pikken we een nieuwe vraag uit de stapel en proberen deze zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Zo heeft iedereen er wat aan.
Deze week:

Bij mijn paard is artrose vastgesteld. Zou de CellKick iets voor hem kunnen betekenen? Lees verder

Achteraf betalen

We begrijpen goed dat sommige uitgaven niet altijd handig uit komen. Vandaar dat het vanaf nu ook mogelijk is om bij CellKick achteraf te betalen, met behulp van Klarna. Zo kun je direct jouw product bestellen en gebruiken!

CellKick vlog #1

Onze eerste vlog staat online!
Op bezoek bij Marieke Somers. Met 3 paarden en 2 honden op stal en het Wereld Kampioenschap Working Equitation in het vooruitzicht ondersteund rood lichttherapie in de dagelijkse gang van zaken op stal.

Bij wondjes, geblesseerde knieën of een kwetsbare rug: CellKick zorgt voor resultaten. Marieke vertelt hoe!

Let op!

De rood lichttherapie pads van CellKick zijn zo gemaakt dat ze om het been of lichaamsdeel heen kunnen buigen, binnenwaarts.

Buig je pad echter nooit buitenwaarts! Hier is de pad niet op gemaakt en dit zorgt voor defecten. Eventuele defecten veroorzaakt door het buitenwaarts buigen van de pad vallen NIET onder onze garantievoorwaarden en zijn voor eigen risico.

Rood lichttherapie en het oog

Rood lichttherapie heeft de afgelopen jaren wereldwijd aanhoudende aandacht gekregen als een nieuwe wetenschappelijke benadering voor therapeutische toepassingen in de oogheelkunde.

We hebben een wetenschappelijk artikelen geplaatst (kllik hier) die uitleggen hoe het rood licht (en near infra roodlicht) zijn uitwerking heeft op moleculair, cellulair en zenuwweefselniveau, de klinische indicaties en toepassingen van rood lichttherapie, de resultaten van klinische studies, en de mogelijke andere voordelen van rood lichttherapie bij oogziekten.

CellKick en Hogeschool Aeres

De afgelopen maanden hebben deze 5 studenten van de opleiding Hippische Bedrijfskunde van Aeres Hogeschool Dronten zich volledig gestort op het schrijven van een onderzoeks- en adviesrapport voor CellKick. Dit assesment hebben zij afgelopen week afgesloten met een 8 als eindcijfer💥.

Mooi om te zien hoe deze ijverige studenten onze kernwaarden er direct uit wisten te halen en dit in het gehele traject mee hebben genomen. Het adviesrapport bevat mooie nieuwe inzichten die wij het aankomende jaar zeker mee zullen nemen in onze bedrijfsvoering.

Meiden, nogmaals dank! En uiteraard dank naar @aereshogeschooldronten voor de samenwerking.

Sponsorteam in top 5 op internationale WE wedstrijd

Wat zijn we trots op onze fantastische sponsorruiters! Afgelopen weekend namen zij deel aan het internationale WE evenement Pura Nobleza meets Stal Vreedenburgh and Boavista Equine 2023 in @hippischcentrumexloo.

In het Junioren level nam Carmen @horsesbycarmen de eerste prijs in ontvangst, Marlon @lipizzanerlife_ de derde plaats en Ellis @ellis_oldenboom de vijfde plaats. Mooie ervaring voor het WK, gefeliciteerd kanjers! 🎉

Therapeuten werken met CellKick

Erkend sportmasseur Karin Nouwens van Sportmassage Wedstrijdpaard verteld in deze video graag waarom zij de CellKick pad inzet bij haar behandelingen.

Meer informatie over Karin is te vinden op www.sportmassagewedstrijdpaard.nl

Tevreden klant Maxime samen met haar paard Zaira.

Klantverhaal uitgelicht: Maxime en Zaira

”Eind juni 2022 kregen Zaïra een peesblessure aan haar linker been. Het ging om het check ligament. Waarin een volledig gat was te zien. Na weken stappen en leaser therapie mochten wij weer opbouwen. Tijdens het opbouwen kwam ik er achter dat het rechterbeen niet goed mee kwam waarna er opnieuw een echo is gemaakt van haar rechter been. Hieruit bleek ook dat er een peesblessure aanwezig was. Hetzelfde probleem als bij haar linkerbeen. Toevallig bezocht ik in die periode het Horse Event waar ik CellKick tegen kwam. Tijdens ons gesprek raakte ik enthousiast om de pad te proberen bij mijn paard Zaïra. Sinds mijn aankoop in september 2022 gebruik ik de pad elke dag. Tijdens het gebruik kwamen wij erachter dat Zaira boven op de pees blessures ook nog licht hoefbevangen is geweest ook hiervoor gebruikte in de pad. Na meerdere dierenarts afspraken en het opbouwen van zowel de peesblessures en de hoefbevangenheid, kan ik zeggen dat Zaïra volledig hersteld is en dat de vezels in de pezen weer zo goed als nieuw zijn. Sinds deze week mogen we weer galopperen na bijna 6 maanden. De pad van Cellkick gebruik ik nu voor haar rug en SI gewricht. Zaïre is er ondertussen helemaal aan gewend, ik zie haar ontspannen als de pad op haar rug ligt” aldus Maxime.

Sponsor team Working Equitation WK

Breaking news: Wij kunnen vol trots vermelden dat wij het Working Equitation team sponsoren voor het wereld kampioenschap in Portugal.
Deze groep van 4 enthousiaste dames gaan 3 t/m 8 juli Nederland vertegenwoordigen in Ponte de Lima.

Op social media kunnen jullie hun avontuur daar naar toe volgen.

@lipizzanerlife_ (Marlon Somers)
@ellis_oldenboom (Ellis Oldenboom)
@horsesbycarmen (Carmen Coronel)
@_daniquevossporthorses (Danique Vos)

@Workingequitationholland


Mogelijke vertraging bezorging

Wij streven er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Door de decemberdrukte bij pakketbedrijven kan het helaas zijn dat jouw bestelling wat vertraging op loopt. We hopen op je begrip en wensen alle pakketbedrijven veel succes deze maand.

Let op!

De koude en vochtige dagen breken aan. Houd er rekening mee dat de batterij koude gevoelig is en kan ontladen bij kou. Tevens kan teveel vocht, schade aanrichten aan de producten. We adviseren daarom ten strengste de producten op een droge plaats, zonder licht en beschermd op kamertemperatuur op te bergen. Eventuele schade voortvloeiend uit onzorgvuldig opbergen valt niet onder de garantie.

Festival van het Iberische paard

Een geheel ander soort event dan waar we de afgelopen tijd te vinden waren. Maar eentje die we zeker niet wilden missen. Het Festival van het Iberische paard. Wat een fijne sfeer, een leuk evenement en prachtige paarden. Hoefslag schreef er een mooi artikel over, deze vind je hier.

Horse Event Pro 2022

Het paardenevent van het jaar: Horse Event Pro! En wij waren erbij. Wat een enerverend weekend. Veel mensen gesproken met interesse voor rood lichttherapie. Maar ook bedrijven die graag met ons willen sparren.
Weer een stap in de juiste richting! Meer informatie over Horse Event vind je hier.

Nieuwe accu!

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe aanwinst in de shop. Een accu die instelbaar is naar jouw wensen! Voorzien van een on/off knop. Je kunt de tijdsduur van de behandeling instellen. Als de tijd om is, gaat hij automatisch uit. Ook kun je de intensiteit van het licht instellen. Wat gevoeliger aangelegd? Dan kun je beginnen met een lagere intensiteit en naar gelang opbouwen. Ook geeft het display een batterijcapaciteit aan. Handig! Bekijk de nieuwe accu in combinatie met de Beenpad Pro hier.

Aanvulling artikelen

Regelmatig worden de wetenschappelijke artikelen op de website aangevuld. Heb jij het laatste artikel al gezien?
Hierin worden de high power laser van de dierenarts/fysio vergeleken met de low level producten. Zeker een aanrader om eens te lezen als je twijfelt welke nu beter is.

EquiDay – Ermelo

EquiDay 2022: wat een heerlijke dag! Geïnteresseerde dierenliefhebbers meer mogen vertellen over de kracht van rood lichttherapie en waar CellKick voor staat. Meer informatie over EquiDay? Klik hier!

Dag van het oudere paard te Soest

Wat een interessante en gezellige dag. 18 juni is de dag van het oudere paard. Een dag vol met kennis over gezondheid van het oudere paard. Bij de stands kun je veel vragen stellen, daarnaast is de dag gevuld met lezingen over paardenwelzijn en -verzorging. Meer informatie over dit evenement vind je hier.

EquiFair!

Afgelopen zaterdag stonden wij met onze stand op de Equifair in Exloo. Daarnaast mochten wij ook een lezing verzorgen over rood lichttherapie.
Wat een geweldige dag! Veel enthousiaste bezoekers mogen vertellen over rood lichttherapie en mooie contacten mogen leggen. Meer informatie over dit geweldige evenement? Bekijk de website: https://www.equifair.nl/

De Hoefslag

Het doel van CellKick is om elke dierenliefhebber kennis te laten maken met de extreme veelzijdigheid en effectiviteit van rood lichttherapie. Trots zijn we dan ook dat we geïnterviewd zijn door De Hoefslag. Hier kun je het hele artikel lezen: klik hier