Klantervaringen

De ervaringen van onze klanten zijn voor ons ontzettend belangrijk. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte of onze producten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten en hun trouwe viervoeters. Ook jouw ervaring met CellKick horen we graag!


Marieke met pony Galante

‘’Wij hebben de pad gebruikt voor onze D-pony Galante. Galante is een 13 jarige ruin en loopt volop in de sport (dressuur en Working Equitation). Galante staat overdag in een kudde in de wei. Twee dagen voor het HTC Ijkmoment en een paar dagen voor de regio kampioenschappen haalden we Galante met een flinke zwelling boven op zijn bil uit de wei. Waarschijnlijk een flinke trap gehad, want de hoefafdruk stond er nog in. Gelukkig niet kreupel, maar wel heel stijf. Met bewegen werd het beter. We mochten de pad van Janine en Yentl lenen en zijn daar 3x per dag mee gaan behandelen. Ik liet de pad ongeveer 15 min liggen. Galante vond het heerlijk om met de pad op te staan. Alsof hij meteen verlichting voelde. Daarna was hij na 1 X behandelen al zichtbaar soepeler in zijn bewegen. Zo zijn we 3x daags 15 min blijven behandelen. 10 min was ook prima geweest, maar hij vond het gewoon lekker en wat langer kan geen kwaad.
Twee dagen later was het HTC Ijkmoment en liep hij weer heerlijk soepel en was er niets meer aan zijn bewegen te zien! Ook was de zwelling echt heel veel minder geworden. In het weekend waren de regiokampioenschappen en daar heeft Galante zelfs in de prijzen gelopen! Maar uiteraard waren we vooral heel blij dat hij zo goed en snel hersteld is. We hebben het gebruik van de pad als geweldig fijn ervaren. Het gaf meteen hoop toen ik Galante na de eerste keer behandelen al zag verbeteren. Het gebruik is simpel en verkeerd gebruik kan eigenlijk niet. Door de accu zit je niet met snoeren opgescheept en de accu gaat lang mee. Ik zou de pad dus zeker aanraden! Eigenlijk zou iedereen zo’n pad moeten hebben omdat je heel laagdrempelig je dier kunt helpen bij kleine of ook grote blessures.’’

Marjolijn en welsh corgi cardigan Noortje

‘’Noortje is drie jaar en is herstellende van een hernia in haar onderrug.
3x per dag, 15 minuten per keer is de pad gebruikt voor 10 dagen. Elke dag werd er steeds iets meer resultaat opgemerkt! Dit merkte ik vooral aan de mobiliteit van haar achterhand. In eerste instantie sleepte ze met haar pootjes en moest ik haar met een handdoek onder haar middel ondersteunen met naar buiten gaan om te plassen. Gaandeweg de week kon de handdoek weg en werd ze sterker.
Het gebruik van de pad was qua handeling vrij simpel. Erop leggen, klittenband vast, accu er aan koppelen en klaar. Ik moest er wel steeds aan denken en een wekker erbij zetten als ik de pad om Noortje deed. Anders zou ik het misschien vergeten.

Ook Noortje moest er even aan wennen. Eerst wou ze ook niet. En ze kreeg het ook een paar keer zelf af! Boefje… Maar gaandeweg de dagen bleef ze er voor liggen.
Ik zou de pad zeker weten aanraden aan anderen. Naar mijn idee heeft het echt een bijdrage geleverd in het herstel van haar hernia. Mij werd namelijk verteld dat het nog weken zo niet maanden kon duren voordat ze weer een beetje fatsoenlijk kan lopen. Maar na die 10 dagen kon ze al gewoon lopen! Wel zag je nog dat de kracht erin moest komen, maar ze wou ook gewoon weer wandelen. Ik moest de rem er op zetten zodat ze niet te veel zou doen.’’

Agnes met paard Megan

”Megan heeft last van vasculitis. Een jaar of zeven geleden is dit ontstaan. Het werd altijd verward met mok. Alle dierenartsen in de omgeving heb ik er bij gehad maar niemand kon mij vertellen wat er aan de hand was. Vaak kregen we dan pijnstillers zoals Novacam of Metacam, prikken met vochtafdrijvers en andere middelen. Niets hiep echt, tot we er in het voorjaar van 2021, dankzij mijn hoefsmid Arjan Geerts, achter kwamen dat het vasculitus is. Ik heb de pad kunnen testen bij Megan en het werkt echt. In twee weken tijd was er mega verschil!’’

Before & after