Het verhaal achter CellKick – rood lichttherapie

CellKick - Rood lichttherapie
Het verhaal achter CellKick


Rood lichttherapie voor elk dier.

CellKick is een Nederlands merk opgericht door Janine Oosterkamp en Yentl Klein Gotink. Eind 2020 ontstonden de eerste ruwe ideeën die al snel leidde tot de ontwikkeling van CellKick.
In de ontwikkeling werd en wordt veel tijd gestoken. In februari 2022 was het zover: de officiële lancering van CellKick.

Waarom dan rood lichttherapie?
We hebben meerdere dingen gemeen, maar één ding springt er altijd bovenuit: de passie voor dieren. Het is dan ook niet gek dat we elkaar hebben ontmoet via de paarden die we rijden.
De combinatie van Yentl haar commercieel economische achtergrond met de kennis van Janine als gediplomeerd osteopaat en neuro myofasciaal release therapeut voor (gezelschaps)dieren vormt de ideale match. Eén buitenrit verder en de start was gemaakt.

Janine introduceerde de low level laser en daarmee de positieve effecten van rood lichttherapie.
Ondanks dat de effecten van (infra-)rood lichttherapie zijn onderzocht en bewezen, is het in Nederland bij diereneigenaren nog niet erg bekend. Naar ons idee zonde, want rood lichttherapie kan zowel preventief als helend erg veel betekenen voor elk (gezelschaps)dier. Tijd om daar verandering in te brengen!
De low level laser lampjes zijn ontzettend handig in gebruik, maar wat als we in één keer ook een grotere oppervlakten wilden behandelen? Na veel onderzoeken, met dank aan ons geweldige en kritische netwerk aan dierenliefhebbers, is de CellKick lijn voor zowel paarden als honden een feit. Rood lichttherapie pads die makkelijk om het lichaam van het dier bevestigd kunnen worden. Daarmee kunnen we een kwetsbaar gebied van het dier op een simpele manier behandelen door middel van infra- en rood lichttherapie. CellKick staat altijd voor kwaliteit en gemak: omdat er gewerkt wordt met dieren moet het veilig en gemakkelijk bedienbaar zijn. Dit vind je bijvoorbeeld terug in de losse verstelbare accu en de makkelijk schoon te maken stof.

Onze missie met rood lichttherapie
We begrijpen goed dat (infra-)rood lichttherapie niet voor een ieder bekend gebied is. CellKick houdt van persoonlijkheid en maakt haar klanten (zowel particulier als zakelijk) graag wegwijs in deze vorm van therapie. Zoals benoemd werkt het naast helend ook preventief en is het daarmee bruikbaar voor oneindig veel doeleinden.

CellKick is ambitieus en ontwikkelt graag verder. Er wordt daarom druk gewerkt aan meerdere producten voor diverse dieren en doeleinden. Houd onze website en social media kanalen dus goed in de gaten!

Meer informatie over rood lichttherapie vind je hier.

red light therapy for horses red light therapy for dogs redlight therapy for animals